او همچنین سابقه حضور در تیم ملی فوتبال را هم در کارنامه دارد در ضمن نادر عزت الهی پدر سعید عزت الهی هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان است که سابقه حضور در دو جام جهانی را دارد و سعید هم مانند پدرش در میانه میدان فعالیت می کند و در جمع هافبک های برتر فوتبال ایران است.
نادر عزت الهی درخصوص شرایط ملوان به البرز ورزشی می گوید: من به عنوان یک بازیکن سابق ملوان و یک هوادار، به طور حتم از موفقیت این تیم خوشحال می شوم به ویژه زمانی که پای صعود به فینال یک رقابت حساس به میان میاید زیرا ملوان یک تیم ریشه دار در فوتبال ایران به شمار می رود و درحال حاضر هم شرایط خوبی دارد بنابراین من امیدوار هستم که این تیم در دیدار نهایی مقابل استقلال هم برنده شود و در موفقیت آن تردید ندارم ضمن اینکه از شرایط این تیم در فصل گذشته راضی هستم هرچند مدتی بود که دچار افت و خیز در برخی از دیدارها شده بود که خوشبختانه از این شرایط دشوار، با درایت بازیکنان و مربیان به ویژه مازیار زارع عبور کرد و به شرایط آرمانی بازگشت. این را هم باید بگویم که درصورت قهرمانی ملوان در جام حذفی و صعود به لیگ قهرمانان آسیا، کار سختی در آن رقابتها خواهند داشت و باید از همه جهت به ویژه از نظر مالی و فراهم شدن امکانات و زیرساخت ها فراهم شود و در این موضوع تردید ندارم که مدیران، همه تلاش خود را برای موفقیت در فصل آینده لیگ برتر و بازیهای آسیایی خواهند کرد.
او درباره اوضاع تیم ملی می افزاید: این حق مسلم مردم کشور است که همیشه از موفقیت تیم ملی خوشحال باشند ولی باید در انتخاب نفرات، حق را به سرمربی بدهند چراکه آقای قلعه نویی بهتر از هر شخصی، صلاح تیم ملی را می داند و تا به اینجای کار هم در آزمون مربیگری تیم ملی موفق بوده است و به دنبال هماهنگی بیشتر بازیکنان است ولی متاسفانه زمان کم است و اگر وقت به اندازه کافی باشد، بازیکنان با شرایط بهتری به اردو دعوت می شوند و هماهنگی بین آنها بیشتر می شود.
نادر عزت الهی درپایان این گفت وگو با اشاره به شرایط فرزندش، اضافه می کند: هر بازیکنی آرزوی فعالیت در لیگهای معتبر اروپایی را دارد و هدفش بازی در آن لیگها است ولی سعید درحال حاضر با باشگاه شباب الاهلی قرارداد دارد و فعلا تمام تمرکز خود را روی شرایط آن تیم گذاشته است تا وقتی که فصل جاری باشگاه های امارات به پایان برسد و آن موقع، به طور قطع پیشنهادهایی از داخل کشور و باشگاه های خارجی به او داده می شود و سعید طبیعتا پیشنهادها را بررسی می کند و بهترین تصمیم را خواهد گرفت. اما امیدوارم هرچه که رخ می دهد، به صلاحش باشد. من به او گفتم که دوران بازیگری زودگذر است و همه این قهرمانی ها، می آیند و می روند ولی آن چیزی که ماندگار است، رفاقت ها و قهرمانی اخلاقی است و من هنوز هم به یاد دوران گذشته، با دوستانم خاطرات را مرور می کنم و توصیه من به سعید هم همین است درضمن از اینکه او توانسته آرزوی های من را برآورد سازد و این موضوع باعث افتخار خانواده است.
گفت و گو: امیرحسین موسی رضا