شنبه بیست و چهارم مرداد ماه

محمدی راد سرمربی شهداب شد

سرمربی جدید تیم والیبال شهداب یزد معرفی شد.

رحمان محمدی راد، دستیار سابق مربیان نامی والیبال شاغل در ایران ولاسکو، کواچ، لوزانو و کولوکوویچ و سرمربی اسبق تیم ملی پاکستان طی مراسمی به عنوان سرمربی جدید تیم والیبال شهداب یزد معرفی شد.

امیر شرافت، مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی شهداب با ذکر سوابق محمدی راد و با بیان اینکه سرمربی قبلی محمدرضا تندروان نیز یکی از مربیان برتر والیبال ایران است اظهار امیدواری کرد که فضایی جدید برای تیم پرافتخار والیبال این باشگاه ترسیم شود.

مدیرعامل باشگاه شهداب در گفت و گو با البرز ورزشی درباره آمادگی این باشگاه برای میزبانی باشگاه های آسیا نیز گفت: هنوز فدراسیون والیبال به طور رسمی در اینباره تصمیم نگرفته است و ما منتظر هستیم که رئیس فدراسیون به یزد سفر کند تا در نشستی با حضور استاندار محترم تکلیف میزبانی را مشخص کند. استانداری یزد یک سوم هزینه ها را برعهده گرفت و چنانچه تفاهمنامه ای بین فدراسیون، استاندار و باشگاه منعقد شود از لحاظ سخت افزاری مشکلی برای برگزاری مسابقات نداریم.

مهندس شرافت تاکید کرد: تشکیل تیم جدید شهداب بستگی به میزبانی ما در باشگاه های آسیا خواهد داشت چرا که در آن صورت تیم پرقدرت تری را خواهیم بست.

گفت و گو: جمشید حمیدی