شنبه هفدهم آبان ماه

چند تشریفات اداری تا صدور مجوز یحیی

برخی شنیده ها از احتمال حضور حمید مطهری به‌جای گل‌محمدی در بازی مقابل پرسپولیس حکایت دارد.

به گزارش البرزورزشی: با توجه به اینکه گل‌محمدی در بازی با نساجی موفق نشد روی نیمکت بنشیند و حتی در ورزشگاه حضور نداشت این شائبه به‌وجود آمده که شاید حمید مطهری از این پس سرمربی فولاد باشد! در واقع عدم حضور گل‌محمدی حتی در ورزشگاه به این شایعه دامن زد در‌حالی‌که گویا گل‌محمدی با تصمیم خود وارد ورزشگاه نشده و ممانعتی از حضور او به عمل نیامده است‌.

 این مربی ترجیح داد وارد ورزشگاه نشود؛ چراکه به نظرش درست نبود حالا که سرمربی فولاد است از روی سکو تیمش را هدایت کند. او نمی‌خواست سوژه رسانه‌ها شده و عکس‌هایش در‌حالی‌که روی سکو تیمش را هدایت می‌کند منتشر شود.

طی تماسی که با هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل باشگاه فولاد داشتیم اطمینان داد مشکل این مربی را حل می‌کنند. او گفت: همه تلاش خود را می‌کنیم قبل از بازی هفته دوم مقابل مس یحیی گل‌محمدی روی نیمکت فولاد بنشیند. به‌نظر نمی‌رسد که چالش سختی در پیش داشته باشیم و یک‌سری تشریفات اداری دارد که در حال انجام شدن است. سعی ما بر این است که سرمربی تیم‌مان را روی نیمکت ببینیم.

بازی پرسپولیس و فولاد در هفته سوم لیگ برتر است و بدون شک یکی از جذابیت‌های این هفته حضور گل‌محمدی روی نیمکت فولاد مقابل پرسپولیس خواهد بود. در این خصوص شنیده‌ایم وعده‌های مثبتی به باشگاه فولاد داده شده و قرار است مشکل او حل شود اما اگر مشکل این مربی حل نشود احتمالا حمید مطهری به‌جای یحیی رودرروی تیم سابق گل‌محمدی قرار می‌گیرد.