پنجشنبه بیستم آذر ماه

جانشین بختیاری زاده‌به زودی اعلام‌می شود

سهراب بختیاری زاده شب گذشته مصاحبه ای انجام داد و گفت که در پایان بازی با مس رفسنجان از سمت خودش استعفا می کند و به نظر می رسد اعضای هیات مدیره استقلال با این مساله موافقت خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری البرز ورزشی: مدیران استقلال به این نتیجه رسیده اند که بختیاری زاده تجربه لازم را برای مربیگری موقت در استقلال ندارد و به دنبال کادر با تجربه ای هستند که تا انتخاب سرمربی جدید بتواند تیم را جمع کند.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که هیات مدیره استقلال در حال بررسی وضعیت کادرفنی است و تقویت این بخش را در برنامه‌های خود قرار داده است. بنابراین، جدایی بختیاری‌زاده از سمت مربیگری موقت تیم به نظر می‌رسد قطعی باشد و باشگاه در حال جستجوی یک راهکار مناسب‌تر برای رهبری تیم در باقی‌مانده فصل است.

در واقع قرار است یک مربی با تجربه هدایت موقت استقلال را برعهده بگیرد و بعد از انتخاب سرمربی جدید در کادرفنی حضور خواهد داشت.