سرنوشت باشگاه پر طرفدار استقلال برای همه فوتبال دوستان داخل و خارج ایران اهمیت دارد اما باید گوش شنوایی هم باشد.
حسن روشن اسطوره فوتبال ایران و از پیشگامان اولیه باشگاه استقلال در گفت و گو با البرز ورزشی می گوید: نخستین شرط برون رفت از شرایط کنونی مشورت با اهالی فن است و باشگاهی با این سابقه باید هر تصمیمی که گرفته می شود به لحاظ فنی بعد از اظهار نظر اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال باشد. خانم شجاعی یکی از اعضای هیات مدیره درباره احتمالات استخدام مربی داخلی یا خارجی سخن می گوید، مدیرعامل گونه دیگر اما آیا دراینباره شور و مشورت لازم صورت گرفته؟ آیا مورد تایید هیات مدیره قرار گرفته تا از سوی مدیرعامل به سمع و نظر اهالی فوتبال برساند.
در همه باشگاه ها حتی در باشگاه الشباب الاهلی امارات که من عضو کمیته فنی آن هستم هیچ مدیرعاملی بدون مشورت کمیته های مربوطه اظهار نظر نمی کنند، کمیته های انضباطی و حقوقی درباره مسائل رفتاری و مالی و کمیته فنی در امور انتخاب بازیکنان تصمیم خواهند گرفت. نمی دانم واقعا در استقلال چنین کمیته هایی حتی به صورت سوری وجود دارد یا نه.
من به مربی خارجی اعتقاد دارم اما آن فردی که رزومه بروز داشته باشد، اینکه فلان مربی مانند موسیمانه مثلا 20 سال پیش با الاهلی یا بهمان باشگاه قهرمان شده نمی تواند دلیلی بر وجاهت انتخاب وی در شرایط حال حاظر باشد.
حسن روشن درباره انتخاب سهراب بختیار زاده نیز گفت: وی از رفقای ما و باشگاه استقلال است اما همین اینکه اعلام می شود او بعد از مثلا دو بازی خواهد رفت و تا آخر فصل نخواهد بود سیستم کاری و فکری اش به هم خواهد خورد. همین اعتقاد را درباره نکونام نیز داشتم وی تیمی را بسته بود که خودش را مدعی قهرمانی می دانست اما وقتی که باشگاه اشتباه را با اشتباه جبران کرده باعث شده نکونام اکنون به عنوان یک مدعی در افکار عمومی دوستداران فوتبال نقش بگیرد.
مربی خارجی باید دارای رزومه روز باشد، زمانی که جکیچ به عنوان سرمربی استقلال مدنظر قرار گرفته بود از طریق سفارت ایران در آلمان کارنامه او را فراهم کردیم، وی دستیار سرمربی شالکه 04 بود که یکی از مطرح ترین مربیان دنیا بود و تاثیرات حضور وی را نیز دیده بودیم، در دبی برای الشباب به دستور شیخ دبی کاپیتان تیم ملی ایتالیا را استخدام کردیم اما باز سلسله مراتب رعایت شد اول کمیته پزشکی بعد کمیته فنی و سپس مالی و حقوقی او را مورد ارزیابی قرار دادند و در نهایت مدیرعامل باشگاه با وی قرارداد امضا کرد متاسفانه اینجا همه چیز برعکس انجام می شود و مدیرعامل قرارداد می بندد درصورتی که استقلال و پرسپولیس از نظر من سکوی پرتاب مربی ایرانی و خارجی محسوب می شود برانکو را که به یاد دارید او اگرچه مربی تیم ملی بود اما بعد از اینکه با پرسپولیس به موفقیت رسید با چند پیشنهاد از جمله عربستان مواجه شد پس قدر موقعیت باشگاهی مانند استقلال را بدانیم و در جهت اعتماد هواداران و مصلحت باشگاه گام برداریم.
جوان های گوشه و کنار کشور گناه نکرده اند که مثلا طرفدار باشگاهی مثلا استقلال شده اند پس برای اعتبار فوتبال ایران و دل هواداران هم که شده با مشورت و از طریق کمیته فنی نسبت به انتخاب مربی اقدام کنیم. پیشنهاد من این است که از همین حالا رزومه دو سه مربی خوب خارجی را بگیریم و با مطالعه نسبت به استخدام یکی از آنها اقدام کنیم.
گفت و گو: ج - دوستدار
