دیدارهای برگشت مرحله پلی آف لیگ قهرمانان سطح دو آسیا شب گذشته برگزار شد.
دو تیم تراکتور تبریز و الخالدیه بحرین دیدار برگشت مرحله پلی آف را در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف یکدیگر رفتند. سرخپوشان تبریزی در این فصل از شرایط خوبی برخوردار هستند و درحال حاضر صدرنشین لیگ برتر هستند و در رقابتهای آسیایی هم شکستی تجربه نکردند. شاگردان دراگان اسکوچیچ که در دیدار رفت در بحرین به برتری رسیده بودند، می خواستند در تبریز خیال خود را از بابت صعود به دور بعدی مسابقات راحت کنند.
اما در طی بازی، بازیکنان به ویژه علیرضا بیرانوند و مدافعان تراکتور با دستکم گرفتن حریف و اشتباهاتی که مرتکب شدند، نزدیک بود خودشان باعث حذف تیمشان شوند و رشته های سرمربی کروات را پنبه کنند. در نهایت این دیدار با تساوی سه – سه به اتمام رسید تا تراکتور تبریز باتوجه به پیروزی در بازی رفت، موفق شوند به مرحله بعدی مسابقات راه پیدا کنند.
اما آنها باید از این بازی درس بگیرند که امکان رخ دادن هر اتفاقی در بازی است و تیمی که با دو گل اختلاف پیش است، حتما برنده بازی نیست و ممکن است طی اتفاقاتی، ورق برگردد و جریان بازی به کلی تغییر کند مخصوصا تراکتور که از این بازگشت های به بازی، خاطرات خوشی ندارد چرا که آنها در زمان مربیگری تونی اولیویرا پرتغالی درحالی که با اختلاف دو گل از نفت تهران پیش بودند و همه فکر می کردند قهرمانی آنها در لیگ برتر حتمی شده است، اما طی 10 دقیقه همه چیز برهم خورد و قهرمانی از چنگ تبریزی ها درآید و به سپاهان اصفهان برسد تا سرخپوشان تبریزی همچنان در حسرت قهرمانی بمانند. حالا هم نزدیک بود با یک غفلت، از صعود باز بمانند که خوش شانس بودند و به قول معروف از کشیدن بازی به وقت اضافه قسر در رفتند و توانستند به مرحله بعدی راه پیدا کنند.
در دیگر بازی این مرحله، الشارجه امارات موفق شد در ضربات پنالتی تیم الحسین اردن را شکست دهد و حریف تراکتور تبریز در مرحله بعدی شود.
حالا تراکتور باید در مرحله بعد برای صعود به فینال، به مصاف الشارجه امارات برود که سابقه خوبی هم در دیدارهای اخیر برابر این تیم اماراتی ندارد.

گزارش: پارسا موسی رضا
