جمعه بیست و یکم آذر ماه

تارتار: برخی از مربیان جادوگر دارند

مهدی تارتار مربی گل‌گهر پس از پیروزی تیمش مقابل خیبر به نکته ای اشاره داشت و گفت: متاسفانه در این فوتبال برخی از مربیان به جادوگر متوسل می‌شوند دیگر چه برسد به داور.

به گزارش پایگاه خبری البرز ورزشی؛ مهدی تارتار افزود: مربیان در این فوتبال شناخته‌شده هستند و همدیگر را خوب می‌شناسیم. کمیته انضباطی و اخلاق هم مربیان را خوب می‌شناسند. طبیعی است هرکاری کنند. بعضی مربیان به جای کلاس مربیگری به کلاس فن بیان می‌روند که دیگران تحت تاثیر قرار بگیرند. داوران همه سالم هستند و به آنها شکی نیست اما باید وی ای آر باشد.

تارتار اضافه کرد: وقتی یک مربی شیطنت دارد، به چینش داوری بیشتر دقت کنید. من هیچ مدرکی ندارم اما در این فوتبال همه همدیگر را خوب می‌شناسیم. برای من همه داوران قابل اعتماد هستند اما دلم برای این می‌سوزد ۱۵-۱۶ سال در این فوتبال کار می‌کنم و فقط زحمت می‌کشم و کاری غیر از فوتبال بلد نیستم. این را از جانب کسانی می‌گویم که کارشان فقط مربیگری است و تلاش می‌کنند. امیدوارم نظارت‌ها قوی‌تر باشد و خیلی مراقب باشند.