یکشنبه شانزدهم آذر ماه
نقدی درباره دفاع راست مراکشی

این آقا یک ریال هم نمی ارزد؟!

ایوب العملود بازیکن مراکشی تیم فوتبال پرسپولیس درحالی پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر توسط کارلوس گاریدو سرمربی وقت سرخپوشان به خدمت گرفته شد که در بیشتر دیدارهای این فصل مصدوم بوده است و اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس، عذر دفاع راست مراکشی را از تیم خود خواسته است و بنابراین این بازیکن در فصل آینده جایی در ترکیب سرخپوشان پایتخت، نخواهد داشت.

طبق آمار منتشر شده، او در 22 بازی برگزار شده پرسپولیس در فصل جاری، فقط 983 دقیقه به میدان فته و یک گل هم به ثمر رسانده است.

آمار بازیهایی که العملود در این فصل برای پرسپولیس به میدان رفته، بدین شرح است:

پرسپولیس – ذوب آهن: 90 دقیقه حضور در ترکیب تیم

پرسپولیس – تراکتور: 90 دقیقه حضور در ترکیب تیم و به ثمر رساندن یک گل

پرسپولیس – فولاد: 90 دقیقه حضور در ترکیب تیم

پرسپولیس – گل گهر: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

پرسپولیس – آلومینیوم: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

پرسپولیس – استقلال: شش دقیقه حضور در ترکیب تیم

پرسپولیس – چادرملو: 39 دقیقه حضور در ترکیب تیم

پرسپولیس – ملوان: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

پرسپولیس – شمس آذر: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

پرسپولیس – استقلال خوزستان: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

پرسپولیس – نساجی: 90 دقیقه حضور در ترکیب تیم

پرسپولیس – سپاهان: شش دقیقه حضور در ترکیب تیم

پرسپولیس – مس رفسنجان: 45 دقیقه حضور در ترکیب تیم

پرسپولیس – خیبر خرم آباد: 45 دقیقه حضور در ترکیب تیم

پرسپولیس – هوادار: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

ذوب آهن – پرسپولیس: 90 دقیقه حضور در ترکیب تیم

تراکتور – پرسپولیس: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

فولاد – پرسپولیس: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

گل گهر – پرسپولیس: یک دقیقه حضور در ترکیب تیم

آلومینیوم – پرسپولیس: 83 دقیقه حضور در ترکیب تیم

استقلال – پرسپولیس: 90 دقیقه حضور در ترکیب تیم

چادرملو – پرسپولیس: 90 دقیقه حضور در ترکیب تیم

ملوان – پرسپولیس: 78 دقیقه حضور در ترکیب تیم

شمس آذر – پرسپولیس: 50 دقیقه حضور در ترکیب تیم

استقلال خوزستان – پرسپولیس: عدم حضور در ترکیب تیم به علت مصدومیت

به نظر می رسد این آمار برای بازیکنی که مبلغ قراردادش دو میلیون دلار است، نمی تواند آمار خوبی باشد زیرا او در بیشتر بازیها، نتوانسته انتظارات را از خود برآورده سازد. باتوجه به اینکه مراکش بازیکنان خوبی مانند اشرف حکیمی، حکیم زیاش، یاسین بونو، عبدالرزاق حمدالله و... را پرورش داده و موفق به کسب عنوان چهارمی جام جهانی شده است، توقعات از این بازیکن هم بالا بود اما العملود برخلاف پیش بینی ها ظاهر شد و حالا هم یکی از گزینه های اصلی خروجی پرسپولیس است. البته ما توقع آوردن بازیکنانی که نام آنها را برده ایم را نداریم اما حداقل باشگاه های ایرانی می توانند بازیکنانی در حدواندازه آنها را به فوتبال ایران بیاورند تا علاوه بر نتیجه گیری بهتر، کیفیت لیگ برتر هم تقویت شود. حیف است بازیکنانی که ارزش حتی یک ریال خرج کردن هم ندارند، پا به فوتبال ایران گذاشته و مبالغ هنگفتی را دریافت کنند و در آخر هم بدون تاثیرگذاری مثبت در تیم، از باشگاه خود بروند. به نظر بهتر است به جای پول دادن به بازیکنان نه چندان با کیفیت خارجی، روی بازیکنان جوان و آینده دار ایرانی تمرکز کرده تا بتوانیم شاهد بروز نسل طلایی دیگر در فوتبال ایران باشیم.    

 

گزارش: امیرمسعود جهانگرد