پنجشنبه بیستم آذر ماه

پیشنهاد خارجی برای پدیدۀ جوان

عملکرد خوب بازیکن جوان پرسپولیس در بازی اخیر مقابل مس رفسنجان تاکید دوباره ای بر توانایی های این بازیکن بود.

یعقوب براجعه یکی از خرید‌های خوب پرسپولیس در تابستان بود که به عنوان بازیکن ثابت تیم جوانان به این تیم آمد و در اولین سال حضورش در جمع سرخپوشان توانست اعتماد مربیانی چون خوان گاریدو و اسماعیل کارتال را جلب کند.

البته او در زمان سرمربیگری گاریدو در بیشتر مواقع در اردوی تیم جوانان ایران بود و به همین خاطر هم بازی‌های زیادی را در لیگ و لیگ نخبگان از دست داد. جالب اینکه پرسپولیس همزمان با براجعه، عرفان شیروانی و عرفان ملاپور را هم با نظر مسئولان غیر فنی‌اش جذب کرد اما آن‌ها نه تنها فرصت حتی حضور در لیست بازی را پیدا نکردند بلکه مبلغ قراردادشان نیز خیلی بیشتر از براجعه است! برای آن‌ها حتی چند میلیاردی برای پول رضایت‌نامه هزینه شد که هنوز برای خیلی‌ها این موضوع قابل هضم نیست.

اما در مورد براجعه با‌خبر شدیم که او بعد از بازی در جام‌جهانی جوانان و همراهی پرسپولیس در بازی‌های لیگ برتر با یکی دو پیشنهاد از فوتبال اروپا مواجه شده و قصد دارد در مورد آن‌ها با مدیریت باشگاه پرسپولیس صحبت کند. یعقوب سه فصل دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد و کارتال روی او برای فصل آینده نظر مساعد دارد.

گزارش: نیلوفر مژدهی