یکشنبه شانزدهم آذر ماه

یک فصل فرصت برای مجوز حرفه‌ای

 خبر خوش در خصوص وضعیت تیم مس رفسنجان، کسب مجوز ملی این باشگاه است.

به گزارش پایگاه خبری البرز ورزشی: در صورتی که باشگاه مس رفسنجان برای سومین سال پیاپی نمی‌توانست مجوز ملی بگیرد، با کسر ۳ تا ۶ امتیاز مواجه می‌شد و حتی ممکن بود امکان جذب بازیکن خارجی را هم از دست بدهد.

با این حال مسی‌ها هنوز موفق به دریافت مجوز حرفه‌ای نشدند. اگر مسی‌ها که ظاهراً تا پایان فصل پیش رو فرصت جذب مجوز حرفه‌ای را دارند، موفق به اخذ آن نشوند، دیگر برای AFC مهم نیست که در چه شرایطی قرار دارند، بلکه به سرعت آن‌ها را برای فصل بیست و ششم به دسته پایین‌تر خواهد فرستاد.

در واقع از آنجا که تیم مس تنها تیم شرکت صنایع مس در لیگ برتر است، کمیته صدور مجوز حرفه‌ای موفق شد برای آن‌ها مجوز ملی صادر کند، اما این مالکیت مشترک برای AFC توجیهی ندارد و در صورتی که آن‌ها طی یک فصل پیش رو نتوانند این معضل را حل کنند، دیگر فرصتی برای کسب مجوز حرفه‌ای نداشته و سقوطشان قطعی است. مجوز ملی فعلی تیم مس رفسنجان با حمایت‌های شدید فیض اردکانی به نتیجه رسید، اما این حمایت‌ها در جامعه بین‌المللی و در بین بازرسان AFC محلی از اعراب ندارد.

در نتیجه آن‌ها باید هرچه سریع‌تر این مشکل را حل کنند. ضمن اینکه در صورت صعود هر یک از تیم‌های وابسته به صنایع مس به لیگ برتر، حتی مجوز ملی آن‌ها نیز به خطر افتاده و با مشکل روبه‌رو می‌شود. از این رو مدیران این باشگاه به شدت پیگیر هستند تا بحث اشتراک مجمع بین دو باشگاه مس رفسنجان و مس کرمان را حل کرده و به نتیجه برسانند.