پنجشنبه بیستم آذر ماه

مربی سابق پرسپولیس جانشین مورینیو می شود؟

اسماعیل کارتال، سرمربی سابق پرسپولیس، در گفت و گو با رسانه‌ها از احتمال بازگشت خود به فنرباغچه خبر داد و گفت: اگر صلاح باشد، در فنرباغچه کار خواهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری البرز ورزشی: وبسایت استار ترکیه خبر داده کار توافق فنر با اسماعیل کارتال سرمربی سابق پرسپولیس تمام شده و فقط موضوع زمان باقی مانده است.

او با یک مصاحبه کوتاه به عنوان یکی از قوی‌ترین کاندیداهای قناری‌های زرد  سکوت طولانی مدت خود را شکست.  کارتال، همواره یکی از مربیان مد نظر هواداران فنر برای جایگزینی مورینیو بود.

وقتی از او پرسیده شد: آیا دوست دارید در فنرباغچه کار کنید؟»، کارتال پاسخ داد:البته! اگر به صلاح باشد، همه ما می‌خواهیم در فنرباغچه کار کنیم.

او که دو فصل پیش ۹۹ امتیاز در این تیم کسب کرد، با عملکرد خود در آن دوره، آمارها را در هم شکست. این مربی باتجربه رکورد بالاترین درصد پیروزی (۸۳٪؛ ۲۰/۲۴) و میانگین امتیاز (۲.۶۳) را برای قناری‌های زرد در تاریخ سوپرلیگ در اختیار دارد.