شنبه پانزدهم آذر ماه
رئیس فیفا در رختکن تیم ملی ایران؛

اینفانتینو: من طرفدار بزرگ فوتبال ایران هستم

لحظاتی پس از پایان دیدار فینال تورنمنت کافا ۲۰۲۵ بین تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان، رختکن تیم ملی ایران میزبان یک میهمان ویژه و بسیار مهم بود: جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، شخصاً در جمع بازیکنان و کادر فنی حضور یافت و با سخنان دلگرم‌کننده و اطمینان‌بخش خود، شور و هیجان وصف‌ناپذیری را به این جمع بخشید.

اینفانتینو در ابتدای سخنان خود، خطاب به بازیکنان تیم ملی ایران گفت: “با صعود به جام جهانی باعث افتخار کشور و خانواده‌های‌تان شده‌اید. شما باعث خوشحالی ۸۰ میلیون نفر ایرانی داخل کشور و ایرانی‌هایی که می‌دانم در خارج از کشور چقدر زیاد هستند، شدید.” وی در ادامه با ابراز علاقه شدید خود به فوتبال ایران افزود: “من طرفدار بزرگ فوتبال ایران هستم. یکی از بازیکنان ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ پیراهنش را به من داد که هنوز آن را دارم و برای من ارزشمند است.”

رئیس فیفا سپس به خاطره‌ای از جام جهانی قطر اشاره کرد: “جام جهانی قطر را به خاطر دارم که بازی ایران و ولز بود که یک بازی غیرقابل باور و خوب بود. این احساسی است که فوتبال دارد و همه استادیوم از جای‌شان بلند شدند و دست زدند. ما باید جهان را به هم نزدیک کنیم. شما خیلی خوب بازی کردید و تیمی قدرتمند هستید. برد و باخت در فوتبال هست و شما واقعاً قوی هستید و باید به خودتان افتخار کنید.”

تضمین حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا

مهم‌ترین بخش سخنان اینفانتینو، در ادامه اظهاراتش مطرح شد، آنجا که وی رسماً حضور تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ را تضمین کرد: “به‌عنوان رئیس فدراسیون جهانی فوتبال گارانتی حضورتان در جام جهانی را می‌دهم و به جام جهانی آمریکا خوش آمدید!” این خبر، موجی از خوشحالی و اطمینان را در میان بازیکنان و کادر فنی ایجاد کرد.

قدردانی رئیس فدراسیون فوتبال ایران

پس از سخنان اینفانتینو، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، نیز در حضور وی خطاب به بازیکنان و کادر فنی گفت: “خیلی خوشحال هستیم که در خدمت بازیکنان، امیر قلعه‌نویی و اینفانتینو رئیس فیفا هستیم. ایشان همیشه حمایت خوبی از فوتبال ایران داشته است. من مطلع هستم که ایشان چطور حمایت کرده است. از زمانی که اینفانتینو آمده است واقعاً کارهای خوبی مثل ساخت و ساز در کمپ تیم‌های ملی به کمک ایشان انجام شد و لازم می‌بینم در حضور بازیکنان از رئیس فیفا تشکر کنم.”

تاج همچنین به موضوع جام جهانی ۲۰۲۶ اشاره کرد و افزود: “بحث جام جهانی ۲۰۲۶ هم هست و مشکلاتی که ممکن است پیش بیاید، وجود دارد، ولی با وجود ایشان هیچ مشکلی پیش نمی‌آید. با اینفانتینو صحبت کردیم و گارانتی لازم را ایشان داده است که مشکلی برای جام جهانی پیش نمی‌آید. امیدوارم بتوانیم در جام جهانی خوش بدرخشیم. امروز هم مقابل ازبکستان خیلی خوب بودید و ۱۰ نفره ۱۳۰ دقیقه جنگیدید.”

سخنان سرمربی تیم ملی

در ادامه، امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، پس از حضور رئیس فیفا در رختکن تیم ملی، سخنانی را ایراد کرد. وی گفت: “بعد از جام جهانی قطر دیدارهای زیادی با اینفانتینو داشتم و سخنرانی ایشان را دیدم. فیفا باید افتخار کند که چنین رئیسی دارد، رئیسی که نگاهش به فوتبال دنیاست و برای او آسیا، اروپا و آمریکا فرقی ندارد و زحمات زیادی نیز برای فوتبال آسیا می‌کشد.”

قلعه‌نویی در پایان ابراز امیدواری کرد: “امیدواریم اینفانتینو نگاه ویژه‌‌تری نسبت به آسیا داشته باشد، چرا که آسیا به دو دلیل مهم است. نخست اینکه قاره بزرگی است و دوم اینکه استعدادهای زیادی دارد. نگاه اینفانتینو می‌تواند به فوتبال آسیا کمک کند. آقای اینفانتینو، نسبت به نگاهی که به فدراسیون فوتبال ایران داشتید، از شما تشکر می‌کنم. همینطور وجود مهدی تاج و اعضای هیئت رئیسه، دبیرکل فدراسیون و مهدی نبی در این شرایط خیلی به فوتبال ما کمک می‌کند. بار دیگر از شما بابت حضورتان در اینجا تشکر می‌کنم.”

این حضور تاریخی رئیس فیفا در رختکن تیم ملی ایران، نه تنها به بازیکنان روحیه مضاعفی بخشید، بلکه نشان‌دهنده حمایت قاطع فدراسیون جهانی فوتبال از فوتبال ایران و تضمین حضور قدرتمند این تیم در رویدادهای بزرگ بین‌المللی است.

گزارش: پیام محرمی