جمعه بیست و یکم آذر ماه
استقلال پرستاره بر سرزبانها

کار سخت در کنار ستاره های بارسا و رئال!

استقلال این روزها سر زبانها افتاده و همه از یارگیری و اوضاع خوب تیم حرف می زنند اما این وضعیت چقدر می تواند به نفع این تیم تمام شود مشخص نیست!

استقلال چند فصل ناموفق را پیش رو گذاشته و حالا هواداران به امید اوضاع خوب و رسیدنشان به قهرمانی روزها را سپری می کنند اما امید هواداران این تیم زمانی محقق می شود که تیم بتواند نهایت استفاده را از نفرات فعلی ببرد.
استقلال در اکثر خطوط بازینان خوبی را جذب کرده از اسانی و جنپو در میانه زمین گرفته تا ادان و نازون و حتی رستم در خط دفاعی
با اینکه همچنان تیم در خط دفاعی با مشکلاتی رو به روست اما ساپینتو منتظر بازگشت رستم است تا این وضعیت را سرو سامان دهد از نظر اسکوادی تیم در شرایط خوبی قرار دارد و همه راضی بنظر می رسند اما اینکه استقلال با منیر و اسانی و رضاییان بتواند خودش را بالا بکشد و قهرمانی را پس از سالها به استقلال بازگرداند موضوع دیگری است.
تجربه ثابت کرده که تیمهای پرستاره و مهره همیشه نمی توانند قهرمان باشند و قرار گرفتن این نفرات و کنترل و مدیریت بازیکنان بزرگ خود مسئله ای مهم و حائز اهمیت است.
حضور بازیکنان حرفه ای و بزرگ و جمع و جور کردن حواشی این نفرات می تواند حتی به ضرر تیم و مربی تمام شود اما با توجه به شناختی که از ساپینتو می رود او می تواند اوضاع را تحت کنترلش در اورد و شرایط را ان طور که هوادار می خواهد پیش ببرد.
الحدادی اگر چه تیر اخر هولدینگ و تاجرنیا برای مقابله با حریفان بود اما باید دید بازیکن بارسلونا در لیگ ایران و استقلال چند مرده حلاج است و وفق دادن او با شرایط لیگ برتر و حضور در یک تیم ایرانی چقدر می تواند نمود داشته باشد.
خیلی ها معتقدند که بازیکنان سن بالا و بدون تیم اروپایی پیشنهاد استقلال را پذیرفتن و به ایران امدند اما در مورد منیر و اسانی این موضوع صادق نیست زیرا این دو بازیکن پیشنهادات بهتری نسبت به استقلال داشتند اما پذیرفتند که در یک تیم پرطرفدار اسیایی توپ بزنند.
ان چیزی که مشخص است اینکه استقلال این فصل تیمی کاملا مبهم و شناخته نشده است و قرار گرفتن بازیکنان خارجی نامدار در کنار ایرانی ها می تواند ترکیب جذابی را ایجاد کند که در چند سال اخیر بی سابقه بوده و می تواند نقطه عطفی برای لیگ برتر و استقلال باشد.
و حالا باید دید استقلال با این ستاره ها تا چه حد می تواند برتری خود را به دیگر حریفان به خصوص پرسپولیس تراکتور و سپاهان دیکته کرده و در اسیا ابروی ایران و استقلال را حفظ کند.
نویسنده: سوده رحمانوند