تیمهای مدعی مثل ریگ پول خرج می کنند غافل از اینکه اینگونه ریخت و پاش ها قاتق نان نخواهد بود .
کار انقدر بیخ پیدا کرده که صدای اعتراض بسیاری را به عرش رسانده، چراکه منتقدان بدرستی معتقدند این حیف و میل ها فرهنگ پول سالاری را دو چندان خواهد کرد .
چه بسا در ادامه این اقدامات غیر قابل توجیه ، برخی از بلشگاهها نتوانند تاب بیاورند و شاید عطای تیمداری را به لقایش ببخشند .
عملکرد ضعیف آقاسی و سهرابیان دومدافع گرانقیمت استقلال در این رهگذر سروصدای بسیاری را براه انداخت و خیلی ها بر این عقیده اند حیف از پول های کلان ومیلیاردی که به امثال آنان پرداخت می شود .
متاسفانه هیچ نظارتی در این راه وجود ندارد و همین بی تفاوتی ها موجب رشد قارچ گونه دلالیسم می شود و فوتبال ما را به ناکجا آباد سوق می دهد .
افشای مبالغ پرداخت شده به بازیکنانی از این دست شگفت آور و بعضا غیر قابل هضم است و شک نداریم اگر بی خیالی نهادهای نظارتی تداوم داشته باشد ، وضعیت را بغرنج تر خواهد کرد . نه تنها در استقلال بلکه در پرسپولیس ،تراکتور سازی ، سپاهان و...نیز بیتالمال را به جیب دلالها و بازیکنان مورد دلخواه می ریزند و هیچ ابایی هم ندارند.
حتما شنیده اید سالها پیش علی پروین به خداداد عزیزی گفته بود اگر بنا دارد پیراهن پرسپولیس را بر تنکند باید 500 هزار تومان پرداخت کند .
بله ، به یاد داریم بازیکنان استقلال و پرسپولیس در مقطعی قرارداد سفید امضا می کردند که اگر الان در لیگ برتر حضور داشتند یک سر و گردن از همه ی نفرات سرتر و برتر بودند.
پول زمانی می تواند برگ برنده باشد که با چارچوب اصولی همراه باشد نه اینکه آقایان بشکل خودسرانه و فله ای آنرا به جیب فرصت طلبان بریزند .
انصاف نیست والیبال و کشتی در پهنه ی جهان افتخار کسب کنند آنوقت پول بی زبان به فوتبالیست های درجه چندم برسد.
نویسنده: رضا میرزاییان
