احرابی فرد زمانی به سمت سرمربیگری تیم ملی بانوان آمریکا منصوب شد و از کارشناسان برگزیده فدراسیون فوتبال ایالات متحده در زمینه چگونگی ارتقای فوتبال این کشور بود.
اکنون اما هادی رضایی...
برای اکثر ورزشکاران، کسب مدال المپیک و پارالمپیک نشان دهنده اوج یک حرفه است. برای هادی رضایی، این موفقیت چندین برابر شده است، زیرا او هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی در ورزش والیبال نشسته، ده مدال حیرت انگیز پارالمپیک را به دست آورده است. موفقیت بینظیر او، او را به چهرهای برجسته در دنیای والیبال، بهویژه در جامعه پارالمپیک تبدیل کرده است، جایی که تأثیر او چیزی جز تحولآفرین نبوده است.سفر رضایی به عظمت در زمین بازی به عنوان یک بازیکن والیبال نشسته آغاز شد، جایی که او به سرعت خود را به عنوان یک استعداد عالی و یک رهبر طبیعی معرفی کرد. رضایی به عنوان کاپیتان تیم، تیم والیبال نشسته ایران را به سه مدال طلای متوالی پارالمپیک هدایت کرد و بر رقابتهای سئول در سال ۱۹۸۸، بارسلونا در سال ۱۹۹۲ و آتلانتا در سال ۱۹۹۶ تسلط یافت. مهارتها و رهبری استثنایی او نقش مهمی در جایگاه ایران به عنوان یک قدرت برتر در این رقابتها داشت. والیبال نشسته، زمینه را برای موفقیت های آینده فراهم می کند.رضایی با انتقال از بازیکنی به مربی دیگر به ساختن میراث خود ادامه داد.تیم والیبال نشسته ایران با هدایت او عملاً در پارالمپیک شکست ناپذیر شده است.تیمهای رضایی از اولین حضور خود در سال ۱۹۸۸، هشت مدال طلای پارالمپیک را به دست آوردهاند، از جمله هفت مدال متوالی از بازیهای پارالمپیک ۲۰۰۰ به بعد. که پنج تای آن طلا و دونفره بود.درخشش استراتژیک و توانایی او در الهام بخشیدن به بازیکنانش او را به پرافتخارترین فرد در تاریخ والیبال نشسته تبدیل کرده است.دستاوردهای قابل توجه رضایی فراتر از بازی های پارالمپیک است. تیم های او همچنین در مسابقات جهانی موفق شده اند و در مجموع هفت مدال - چهار طلا، یک نقره و دو برنز - کسب کرده اند. در بازی های پارا آسیایی، سلطه او با چهار مدال طلا ادامه یافت.شهرت خود را به عنوان یک تاکتیک دان و مربی برتر بیشتر کرد.در سطح باشگاهی نیز موفقیت رضایی با ۶ مدال طلا درمسابقات قهرمانی باشگاه های جهان و سه مدال در مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا چشمگیر است.نشان دادن توانایی خود در رهبری تیم ها به سمت پیروزی در سطوح مختلف رقابت.در مجموع کارنامه هادی رضایی با ۲۲ مدال طلای فوق العاده مزین شده است. سه مدال نقره و دو مدال برنز از تورنمنت های بزرگ گواهی بر برتری و تاثیر ماندگار او در این ورزش است.فداکاری او به والیبال نشسته نه تنها شکوه و عظمت را برای ایران به ارمغان آورده است، بلکه این ورزش را در عرصه جهانی به اوج می رساند.
تالار مشاهیر بینالمللی والیبال به دلیل موفقیت خیرهکننده و تا
ثیر عمیقی که بر والیبال نشسته داشته، مفتخر است که هادی رضایی را به عنوان مربی پارا والی معرفی کند.
پایان قسمت دوم
بیوگرافی آندره آ زورزی
متولد ۲۹ جولای ۱۹۶۵ ( برابر با ۷ مرداد ۱۳۴۴) .محل تولد نوآل ،ونیز، ایتالیا
در کشوری که به خاطر سنت غنی والیبال خود مشهور است، شناخته شدن به عنوان یک اسطوره گواهی بر استعداد و تأثیرگذاری است. آندره آ زورزی، به نام "زورو" شناخته می شود،این امر به گونه ای ، نشان دهنده علاقه و مهربانی می باشد. او به عنوان یکی از نمادین ترین چهره های والیبال ایتالیا است که دستاوردهای حرفه ای او اثری پاک نشدنی در این ورزش، چه در سطح ملی و چه در سطح جهانی، بر جای گذاشته است.آندرهآ زورزی، دوران حرفهای فوقالعادهای داشت او در رسیدن تیم والیبال مردان ایتالیا به قله های اوج که بیسابقه هم بودند نقش حیاتی ایفا کرد. استعداد و رهبری او عامل اصلی صعود ایتالیا به دوران درخشان و سلطه بر والیبال جهان دردهه ۱۹۹۰ بود. زورزی در پیروزیهای پیدرپی ایتالیا در مسابقات قهرمانی FIVB جهان در سالهای ۱۹۹۰ و ۱۹۹۴ بازیکن کلیدی بود که این تیم را به عنوان یک قدرت جهانی تثبیت کرد. نقشآفرینیهای او همچنین به ایتالیا کمک کرد تا مقام اول جام قهرمانان بزرگ جهان ۱۹۹۳ و جام جهانی FIVB در سال ۱۹۹۵ را کسب کند واین پیروزی ها به فهرست درخشان دستاوردهای بینالمللی اواضافه شدند.
استعداد و رهبری او در تسلط ایتالیا در دوران طلایی دهه 1990، برای والیبال ایتالیا نقش اساسی داشت.زورزی در پیروزی های متوالی ایتالیا در مسابقات قهرمانی FIVB جهان در سال های 1990 و 1994 یکی از بازیکنان کلیدی بود ، که بصورت انفجاری این تیم را به عنوان یک نیروی قوی جهانی تثبیت کرد.کمک های او همچنین به ایتالیا کمک کرد تا مقام اول را در جام قهرمانان بزرگ ۱۹۹۳جهانی و جام جهانی FIVBسال ۱۹۹۳ کسب وبه فهرست چشمگیر دستاوردهای بین المللی خود اضافه کند.قدرت زورزی به این پیروزی های بزرگ محدود نمی شد. بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۵، او تیم ایتالیا را به پنج مدال لیگ جهانی FIVB رساند که شامل سه طلا، یک نقره و یک برنزبود.این دوره از قدرت، با زورزی در خط مقدم به عنوان یکی از برجسته ترین بازیکنان این ورزش شهرت ایتالیا را به عنوان یک قهرمان والیبال نشان داد.نام مستعار او "زورو" نشان دهنده توانایی او در ضربه زدن با دقت و اثربخشی در زمین بود. که برای او جایگاهی را در میان ستارگان قرن FIVB به دست آورد.دوران المپیک زورزی نیز به همان اندازه قابل توجه است. او نماینده ایتالیا در سه بازی المپیک بود و اوج سفر المپیک او در سال ۱۹۹۶ در بازیهای آتلانتا بود، جایی که به تیم ایتالیا کمک کرد تا مدال نقره کسب کند. عملکرد او در آتلانتا موقعیت او را به عنوان یک اسطوره والیبال بیشتر تقویت کرد و مهارت او را در معتبرترین صحنه ورزش به نمایش گذاشت.علاوه بر موفقیت بین المللی، زورزی همراه با ماکسیکونو پارما Maxicono Parma و سیسلی ترویزوذSisley Treviso از یک دوران حرفه ای درخشان در باشگاه های برتر والیبال ایتالیا نیز برخوردار بود.دوران باشگاهی او با پیروزی های متعددی همراه بود، از جمله دو قهرمانی ایتالیا در سال های ۱۹۹۰ و ۱۹۹۶ و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در سال۱۹۹۵. برتری مداوم زورزی در سطوح ملی و بین المللی او را به یکی از مشهورترین بازیکنان تاریخ والیبال ایتالیا تبدیل کرد.تالار مشاهیر بینالمللی والیبال به دلیل مشارکت قابل توجه او در موفقیت والیبال مردان ایتالیا و حرفه قابل توجهاوکه الهامبخش بازیکنان و هواداران بیشماری بود، مفتخر است که آندره آ زورزی را به عنوان یک بازیکن داخل سالن معرفی میکند.
پایان قسمت سوم
بیوگرافی جوزپه پانینی
او ۱۸ آبان ماه ۱۳۰۴ متولد شد .در سال ۱۹۵۶ او به همراه برادرش بنیتو یک آژانس توزیع روزنامه تاسیس کرد.در پایان سال ۱۹۶۰، بنیتو و جوزپه تعداد زیادی کارت بازرگانی قدیمی فروخته نشده در میلان پیدا کردند . برادران آن را میخرند، برچسبها را در ساشههای سفید با قابهای قرمز هر کدام حاوی دو نسخه بستهبندی میکنند و میفروشند. در سال ۱۹۶۱ پانینی تصمیم گرفت همه چیز را با وسایل شخصی خود انجام دهد، برچسب ها را در یک آزمایشگاه کوچک چاپ کرد و همچنین اولین آلبوم را برای مجموعه خود ایجاد کرد. سپس برادران شروع به صادرات برچسب ها به سراسر جهان کردند.جوزپه به موازات فعالیت انتشاراتی خود، گروه ورزشی پانینی را در سال ۱۹۶۶ ایجاد کرد که به یکی از مهم ترین شرکت های والیبال در جهان تبدیل شد. او در سال ۱۹۷۳ لیگ والیبال را تأسیس کرد و به مدت هشت سال رئیس آن شد.
ادامه دارد...
گزارش: رحیم رحیم زاده – جمشید حمیدی