سه شنبه بیست و سوم تیر ماه
نیم نگاه

رییس جمهور و اگاهی از واقعیات ورزش کشور

رئیس‌جمهور هم‌اکنون در جمع وزیر، معاونان رؤسا و دبیران کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک و برخی از مدیران این وزارتخانه حضور دارد.

به گزارش خبرگزاری البرزورزشی، مسعود پزشکیان صبح امروز در وزارت ورزش و جوانان حضور یافت.

رئیس‌جمهور هم‌اکنون در جمع وزیر، معاونان رؤسا و دبیران کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک و برخی از مدیران این وزارتخانه حضور دارد.

اینکه رییس جمهوری با وجود مشغله فراوان و مشکلات بسیار در کشور وجود دارد به مقر ورزش کشور رفته است نشان می دهد به نقش و اهمیت ورزش در جامعه واقف است از محتوای این دیدار خبری نداریم فقط امیدواریم معاونین و روسای وزارت و کمیته ها به خصوص کمیته المپیک واقعیتها را بیان کنند و امادگی خود را برای تلاشی نضاعف جهت به حداقل رساندن کاستی ها اعلام دارند یکی از نیازهای مهم ورزش کشور حضور جوانان تحصیلکرده و اموزش دیده است که باید در کنار مدیران و پیشکسوتانی که تجارب گران دارند برای جایگزینی شخصیت های پا به سن گذاشته راهنمایی شوند ورزش کشور بدون تردید نیازمند روحی تازه و سرزندگی است تا از نگاههای مقطعی خود را رها سازند.

نویسنده:حسینعلی اسماعیلی