شنبه بیست و پنجم مهر ماه
یادگار ماندگار...

زمانی استقلال در والیبال

یادش به خیر زمانی که استقلال در همه رشته ها تیمداری می کرد و بعد از فوتبال ورزش والیبال جایگاه و وجهه ای والا در جمع آبی پوشان داشت.

تصویر پیوست مر بوط به سال ۶۷ و آخرین قهرمانی استقلال در پایتخت است که البته دامنه آن به قهرمانی در کشور و اعزام به باشگاه‌های آسیا کشیده شد.

اصعر و اکبر نایینی، توفیق اسماعیلیان، علی حاج مهدیقلی، عیسی ارگی، محمود عظیمی، مرتضی شهبازی، مسعود شفه، که با مربیگری فرید صائبی و سرپرستی زنده یاد حجت اله بهمنی و حمایت حاج ناصر ابزار چی می درخشید بازیکنانی که آن دوران جزو چهره های گمنام بودند ولی با درایت برادران نائینی حرف اول را می زدند.

جالب است بدانید که دستمزد مغز متفکر تیم اصغر نائینی ۲۵ هزار تومان بود و بازیکنان مانند مجید وارگی 12 چوب پول می گرفتند. علی حاج مهدیقلی که سرعتی زنی بی نظیر بود به دلیل داشتن شغل آزاد دنبال پول نبودند.

آن زمان‌ها بیشتر بازیکنان در بند پول نبود همه چیز دلی بود آنهم برای استقلال و پرسپولیس که اعتبار مردمی داشتند بازی کردن افتخار بود. اصغر نائینی پاسور و کاپیتان استقلال بعد از آن به ترکیه رفت و یکصد هزار تومان گرفت و مثل بمب ترکید.

کاش استقلال و پرسپولیس بار دیگر به والیبال بازگردد.

نویسنده: جمشید حمیدی