سه شنبه بیست و سوم تیر ماه

دادکان به زودی تصمیم گیری خواهد کرد

اگر محمد دادکان به هلیدنگ خلیج فارس راه یابد در سمت مشاور رئیس هلدینگ در امور ورزش مشغول به کار خواهد شد.

 در شرایطی که رسانه ها منتظر اعلام رسمی حضور محمد دادگان در هلدینگ خلیج فارس هستند و شرایط حضور دکتر دادکان در هلدینگ نهایی شده اما رئیس اسبق فدراسیون فوتبال هنوز تصمیم نهایی را اتخاذ نکرده است.

 محمد شریعتمداری وزیر پیشین کار به صورت رسمی به عنوان مدیرعامل جدید هلدینگ خلیج فارس مالک باشگاه استقلال معرفی شد.

به دلیلی نزدیکی محمد شریعتمداری با محمد دادکان همگان انتظار داشتند که رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ایران سمتی مدیریتی در حوزه ورزش در هلیدنگ خلیج فارس برعهده بگیرد. در این زمینه برخی رسانه ها از مدیرعاملی دادکان در باشگاه استقلال یا ریاست هیات مدیره این باشگاه نوشتند و برخی رسانه ها نیز گمانه زنی کردند که دادگان قرار است ترکیب هیئت مدیره استقلال را بچیند در حالی که چنین نیست.

شنیده ها حاکی از آن است که همکاری محمد دادکان با هلدینگ خلیج فارس در سمت مشاور مدیرعامل هلدینگ در امور ورزش نهایی شده و منتظر تصمیم شخص دادگان است. در واقع از جانب هلدینگ این کار تمام شده به حساب می آید ولی دکتر دادگان بین دو راهی گیر کرده است. مساله رئیس پیشین فدراسیون فوتبال برای قبول همکاری با هلدینگ خلیج فارس این است که آیا می تواند موثر باشد یا خیر؟

حال باید دید دکتر دادکان در نهایت چه تصمیمی در این زمینه اتخاذ می کند. البته برای مدیر عاملی باشگاه استقلال نام های پر شماری مطرح شده است، اما در این میان نباید از نام دکتر محمد رضا پهلوان رئیس سابق فدراسیون فوتبال غافل شد.

گزارش: حسام سردشتی