باشگاه مس وارد عمل شد و قبل از هر اقدامی از سوی فدراسیون با بازیکنان خاطی برخورد کرد.
باشگاه مس بدون در نظر گرفتن واکنش نهادهای فوتبالی مربوطه، پس از این اتفاق بلافاصله فرشید اسماعیلی را از حضور در تمرینات منع کرد. البته تنها اسماعیلی نیست که مورد خشم و غضب کادر فنی و مدیریت باشگاه مس قرار گرفته، بلکه بهنام برزای نیز با شرایطی مشابه اجازه حضور در تمرینات را ندارد.
موضوع اسماعیلی که کاملاً مشخص است او در اعتراض به تعویض علاوه بر رفتار غیر ورزشی باعث مصدومیت شدید هم تیمیاش شد. برزای اما شرایطی متفاوت داشت. او حتی در لیست ۱۸ نفره بازی با هوادار هم قرار نداشت. گویا این بازیکن روز قبل از بازی و در جریان تمرینات با همبازیانش درگیر شده و رفتارش باعث شد تا مسعود شجاعی او را همان لحظه از تمرینات اخراج کند و تا امروز هم به او اجازه بازگشت نداده و به نظر میرسد که نخواهد داد.
روز یکشنبه نیز جلسه کمیته انضباطی در باشگاه مس برگزار شد و هر دو بازیکن توضیحات خود را درمورد اتفاقات مربوط به این موضوعات ارائه دادند. شنیدهها از باشگاه مس حکایت از مشخص شدن وضعیت این دو و صدور رأی کمیته انضباطی باشگاه مس تا کمتر از ۱۰ روز دیگر دارد.
گزارش: نیلوفر مژدهی
