هفته ششم لیگ برتر هندبال بانوان با تداوم صدرنشینی چمران لارستان و پیروزی تیمهای بافق،گچساران و تهران به پایان رسید.
صدرجدول همچنان در دست شاگردان شافعیان
در حساس ترین دیدار هفته ششم از فصل جاری لیگ برتر هندبال بانوان دیروز، تیم فولاد مبارکه سپاهان، با قصاوت کوبل داوری با تجربه و آسیایی استان تهران، خانمها؛ مطهره نجدسمیعی و زهرا اسماعیل خواه و با نظارت میترا نوری ناظرجهانی هندبال زنان در شهر لارستان میهمان تیم شهید چمران این شهرستان بود.
قزمزپوشان لار که تا پیش از این بازی در هر پنج دیدار خود مقابل حریفان با ۱۴۴ گل زده به برتری رسیده بودند و به تنهایی بدون باخت با ۱۱۰ گل خورده، ۱۰ امتیازی صدرنشینی لیگ بیستم را به یدک میکشیدند در این دیدار نیز مقابل طلایی پوشان سپاهان با نتیجه 25 بر 22 برتری رسیدند تا به روند موفقیت آمیز خود ادامه دهند.
نیمه نخست این بازی ۱۴ بر ۹ نیز با برتری تیم میزبان همراه بود. سپاهان با این شکست با ۱۶۲ گل زده و ۱۴۰ گل خورده ۵ امتیازی در همان رتبه پنجم باقی ماند.
فتیها با دست پر اصفهان را به مقصد گچساران ترک کردند
در دیگر دیدار هفته ششم نامی نو ۲ امتیازی در خانه از نفت وگاز گچساران پذیرایی کرد. نیمه نخست این دیدار که با قضاوت کوبل داوری استان قزوین خانمها حسن زاده وقفلی برگزار شد، با برد ۱۶ بر ۱۳ شاگردان مهسامعتمدی در تیم گچساران همراه بود.
در نیمه دوم زور شاگردان اعظم قینانی به هندبالیستهای نفت نرسید تا این تیم با نتیجه ۳۱ بر ۲۹ مغلوب میهمان خود شود.
نفت و گاز با این برد ۹ امتیازی شد و از رتبه دوم جدول همچنان محافظت میکند. نامی نو نیز باهمان ۲ امتیاز و تک برد مقابل غدیر در رتبه هفتم جدول هشت تیمی لیگ قرار دارد.
جشنواره گل هندبالیستهای بافق در مصاف با نماینده استان فارس
در سومین دیدار همزمان هفته ششم سوپر لیگ هندبال زنان تیم زاگرس جنوبی کازرون به استان یزد سفر کرد تا در شهر بافق به مصاف مدافع عنوان قهرمانی یعنی تیم سنگ آهن این شهر برود. شاگردان ناهید غارسی در تیم استان فارس تا پیش از انجام این دیدار چهار امتیازی در رتبه چهارم جدول قرار داشتند. آنها فقط مقابل نامی نو و غدیر ملایر به برتری رسیده بودند و این هفته برای پیروزی به بافق سفرکردند. اما میزبان که تشنه پیروزی و جبران امتیازات از دست رفته بود با استفاده از امتیاز میزبانی توانست جنشواره گل برپا کند و زاگرس را ۳۸ بر ۱۸ شکست دهد تااین تیم دست خالی به کازرون برگردد.
تیم بافق با این پیروزی رتبه چهارم جدول را از سپاهان گرفت و با شش امتیاز به سکوی چهارمی رسید. زاگرس نیز همان چهار امتیازی بالاتر از غدیر ملایر و نامی نو در رتبه پنجم قرارگرفت.
پایتخت نشینها همچنان در تعقیب نفت و گاز
در آخرین دیدار این هفته رایزکو تهران به ملایر رفت تا از ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه روز جمعه ۷دی با قضاوت کوبل جوان و آینده دار استان بوشهر خانمها؛ آیناماهینی و فاطمه زمانپور،میهمان تیم غدیر این شهرستان باشد.
شاگردان ملکی در تیم استان همدان در هر چهار مسابقه اخیر خود مقابل حریفان بازی را واگذار کردند و بدون امتیاز قعرنشین لیگ بیستم هستند. امروز آنها مقابل قهرمان لیگ دسته اول زنان یعنی رایزکوتهران، کار سختی برای پیروزی و حتی دشت اولین امتیاز در پیش داشتند. نیمه نخست این دیدار تیم رایزکو با برد ۱۷ بر ۹ به رختکن رفت. در سی دقیقه نیمه دوم این تیم پایتخت بود که برتری خود را حفظ کرد تا درمجموع ۳۲ بر ۲۰ برمیزبان خود غلبه کند و بادو امتیاز شیرین ملایر را به مقصد تهران ترک کند.
رایزکو با این پیروزی هشت امتیازی شد و در همان رتبه سوم در تعقیب نفت وگاز ۹ امتیازی تیم دوم جدول است.
گزارش: صمد خزایی