مرحله یک سی و دوم نهایی مسابقات بینالمللی تنیس روی میز سنگاپور برگزار شد و نماینده ایران حذف زودهنگامی داشت نوشاد عالمیان در رقابت با بازیکن چین با نتیجه سه بر صفر شکست خورد و حذف شد.
در این باره امیر عمیدی کارشناس تنیس روی میز به البرز ورزشی گفت: هر بازیکنی در سال می تواند دو – سه مرتبه در دوران اوج باشد و برای اینکه بتواند در روزهای اوج خود در مسابقات شرکت کند، به یک نظام برنامه ریزی همراه با تقسیم بندی درست نیاز دارد که متاسفانه مربیان ما هروقت که می خواهند یک برنامه ریزی درست برای بازیکن خود ایجاد کند، به طور غیرمنتظره ای مسابقاتی پیش می آید که آن شخص با 70-80 درصد آمادگی خود به آن رقابتها اعزام می شود و بنابراین نمی تواند با آمادگی کامل شرکت کند.
عمیدی افزود: این موضوع که بازیکنان مت در تمامی مسابقات شرکت کنند، درست نیست زیرا از آمادگی زیادی برخوردار نیستند بازیکنان بزرگ هم مانند مالونگ و فان ژندونگ که در جمع 10 نفر برتر دنیا هستند، مسابقات جهانی که دو – سه ماه پیش برگزار شد را تحریم کردند چون آمادگی زیادی نداشتند و می دانستند که اگر شرکت کنند، موفق نخواهند شد پس سرکت کردن در همه مسابقات به معنای در اوج بودن نیست.
عمیدی در پاسخ به سوال خبرنگار درمورد اینکه چرا از بین بازیکنان جوان و خوبی که در پینگ پنگ کشورمان وجود دارد تنها چند نفر انتخاب می شوند، پاسخ داد: به نظر من روشی که مربیان در پیش گرفتند، روش گلخانه ای است چون در گلخانه از بین گلهای بسیار فقط چند گل را انتخاب کرده و به آنها رسیدگی بیشتری می کنند در حال حاضر بسیاری از مربیان هم همین کار را انجام می دهند برای مثال ستایش ایلوخانی نفر اول بانوان در رده های پایه است اما برنامه ای برای ایشان وجود ندارد و فقط به یک نفر بها داده می شود چون آنها اسپانسر دارد و بازیکنان دیگر فاقد اسپانسر هستند و به همین دلیل به بیشتر مسابقات اعزام نمی شوند من اعتقاد دارم که همه بازیکنان باید اسپانسر داشته باشند و به یک اندازه به همه آنها توجه شود زیرا که تنها نفر اول و دوم به رقابتی فرستاده شوند درصورت عدم آمادگی، امتیاازات آنها کم شده و جایگاه آنها در رتبه بندی پایین می آید ضمن اینکه روش گلخانه ای نه تنها در تنیس روی میز بلکه در همه ورزش ها جوابگو نیست مثلا در کشتی هم اگر یک کشتی گیر که باکیفیت است اما آمادگی زیادی ندارد، نباید به رقابتهای جهانی و المپیک اعزام شود چون باعث عدم مدال آوری در آن رشته خواهد شد.
کارشناس تنیس روی میز اضافه کرد: خانم ندا شهسوری بازیکن توانمندی هستند و در این باره شکی وجود ندارد ولی ایشان چهارمین یا پنجمین بازیکن برتر در بخش بانوان است و خانم های صفایی، اشدری، رستمی، صفری و حاجیلو جایگاه به مراتب بهتری نیسب به خانم شهسواری دارند اما به آنها بها داده نمی شود و تمام نگاه ها از سراسر کشور به ندا شهسواری است ضمن اینکه اگر به یک بازیکن بیش از حد بها داده شود و به او توجه زیادی کنند، برای او هم بد است چون از آن بازیکن توقعات بالا رفته است بنابراین فشارها روی او زیاد می شود و دیگر نمی تواند عملکرد خوبی داشته باشد مانند بنیامین فرجی که در دو بازی اخیر خود با شکست مواجه شد و این به دلیل بالا رفتن انتظارات مردم از ایشان است و همانطور که گفتم، مسافرت زیادی نشانه در اوج بودن نیست برای مثال فرجی وقتی از مسابقات تونس می آید به او می گویند به مسابقات دوحه برو و سعی کن آنجا مدال بیاوری اما این اصلا درست نیست و احتمالا موجب افت انگیزه و افزایش فشار روی شخص می شود درصورتی که اگر به همه یکسان توجه شود، دیگر همه از یک بازیکن توقع ندارند ضمن اینکه رقابت هم در اردو بیشتر خواهد شد.
گفت و گو: امیرحسین موسی رضا