دوشنبه یکم اردیبهشت ماه
لیگ برتر والیبال از نگاهی دیگر

محل ظهور و جولان ستاره های جدید

بی‌شک لیگهای ورزشی در سرتاسر جهان در رشته های مختلف محل ظهور ستاره های جدید جهت تزریق و جایگزینی بزرگان به تیم های ملی کشورهاست.

لیگ برتر والیبال ایران نیز از این قائده مستثنی نبوده و خوشبختانه در پستی کلیدی و حساس مانند پاسوری که ستاره های تابناکی چون سعید معروف،امیر حسینی و حتی مهدی مهدوی که در دهه های اخیر بعنوان قلب تپنده و نیروی محرکه، والیبال ما را تغذیه می کردند و طبعا در غیبت آنها والیبال احساس خلاء و نگرانی می‌کرد، دو پاسور فوق العاده با استعداد و جوان مانند ایلشن داوودی پور و عرشیا به نژاد همچون آفتاب درخشان با هنرنمایی بینظیرشان نه تنها خود را به والیبال ایران شناساندند که تیمهایشان را نیز به ساحل موفقیت رهنمون نمودند.

روحیه بالا و تسلط آنان واقعا بینظیر بود و مانند یک بازیکن باتجربه درکنار  بزرگان والیبال ایران هنرنمایی کردند.

ایلشن جوان که جایگزین مهدوی مصدوم شده بود با آرامش و اعتماد به نفس علیرغم حضور پاسور باتجربه صربستانی حقیقتا چشمها را خیره کرد و به نژاد هم که از نیم فصل به نماینده بحران زده ارومیه پیوسته بود با پاس‌های کم نقص و عالی باعث بالا رفتن راندمان خط حمله این تیم شد و نهایتا تیمهای شهداب یزد و شهرداری ارومیه با کسب سکو مسابقات را به اتمام رساندند.

الحق ایلشن داوودی پور هم می‌توانست درکنار عرشیا به نژاد بعنوان پدیده لیگ معرفی گردد.از سوی دیگر فربد حق شناس جوان نیز در تیم پاس گرگان عملکرد امیدوار کننده ای داشت.

بی شک رقابت بر سر این پست کلیدی با حضور وادی باتجربه و جواد کریمی و جوانان از راه رسیده وتشنه موفقیت والیبال ما را زیباتر خواهد نمود.

امید می رود فدراسیون والیبال و مدیر جوان آن در کنار سرمربی جدید از میدان دادن به این جوانان در میدان‌های مهم نهراسند تا بلکه جیانلی ها ،دچکوها وکریستینسن ها والیبال ما را نورافشانی کنند.

نویسنده:میر مصطفی شجاعی مربی بین المللی والیبال