شنبه سوم خرداد ماه
اشک، آه و حسرت در قائم شهر

مشت بر صورت فوتبال در خرم آباد

خیبر خرم آباد و پرسپولیس در هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال با پیروزی ارزشمند ۲ بر یک شاگردان کارتال به پایان رسید.

پرسپولیس با این نتیجه ۵۷ امتیازی شد تا با توجه به توقف سپاهان در دیدار همزمان مقابل هوادار، هم‌امتیاز با طلایی‌پوشان اصفهان شود و امیدوار به نتایج هفته پایانی برای کسب رتبه دوم و سهمیه پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا بماند.

پس از پیروزی دو بر یک پرسپولیس برابر خیبر خرم‌آباد در جریان هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال ایران، یک فرد منتسب به نزدیکان مالک باشگاه خرم‌آبادی در جریان یک درگیری فیزیکی مشت محکمی به صورت افشین پیروانی مدیر تیم پرسپولیس زد.

این رفتار های زشت و ناپسند فوتبال ایران را به یک ورزش منزجر کننده تبدیل کرده است، آیا عوامل تحریک تماشاگران و افرادی که کاسه داغ تر از آش شده اند نباید برای همیشه از حضور در ورزشگاه ها محروم شوند؟

علی علیپور، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به فحاشی‌های صورت گرفته در دیدار مقابل خیبر به این بازیکن گفت: ۹۰ دقیقه به مادر و همسر من فحاشی شد، کمیته انضباطی کجاست؟

خداداد عزیزی، سرپرست تیم فوتبال تراکتور پس از دیدار تیمش مقابل نساجی در ورزشگاه یادگار امام تبریز در واکنش به درخواست خبرنگاران برای انجام مصاحبه گفت: ممنوع‌ المصاحبه هستم!

جای شکر است که خداداد ممنوع المصاحبه شده، ایشان به اندازه کافی در ایجاد حواشی دردسر ساز ایفای نقش کرده است.

استقلال و چادرملو در هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال به تساوی بدون گل رضایت دادند. با این نتیجه استقلال و چادرملو با ۳۴ امتیاز به ترتیب در رده‌های هشتم و نهم قرار گرفتند.

تیم فوتبال نساجی مازندران به لیگ یک فوتبال ایران سقوط کرد. دیشب و دیروز در قائم شهر غوغایی بود؛ همه جا با اشک، آه و حسرت از سقوط نساجی سخن گفتند و مسئولان و مسببان امر مورد شماتت قرار دادند.

بسیاری از آنها مرحوم نادر دست نشان را فریاد زدند. مازندران مصداق هزار چراغ دارد و بی راهه می رود را تداعی ساخته است. اگر قرار باشد با این همه آمد و رفت مربیان جور واجور و صرف میلیارد ها تومان هزینه سقوط کنند مربیان درجه سه مازندرانی می توانستند بهتر از مربیان پر سر و صدا وارداتی عمل کنند.

فوتبال مازندران و قائم شهر فریاد رسی را فریاد می زند.

با وجود شکست تیم فوتبال مس رفسنجان مقابل ذوب آهن اصفهان، تیم فوتبال نساجی مازندران با تساوی مقابل تراکتور به لیگ دسته یک فوتبال ایران سقوط کرد.

گزارش: ج - دوستدار