سومین دوره مسابقات والیبال بانوان جام رمضان مشهد با قهرمانی تیم مدرسه والیبال پازش با مربیگری ماهور پازش مربی جوان وبین المللی والیبال خراسان به پایان رسید.
به گزارش پایگاه خبری البرز ورزشی: امسال ۴۷ تیم در جدول دور گروهی رقابتها حضور داشتند که پس از برگزاری ۸۵ بازی، تکلیف تیم قهرمان مشخص شد. در نهایت دو تیم باتجربه و البته رقیب همیشگی، یعنی پازش و پریسا به فینال این رقابتها رسیدند اما این تیم مدرسه واليبال پازش بود که قهرمانی سومین دوره را از آن خود کرد. سال گذشته اين تيم در جایگاه سوم ایستاده بود و امسال به رده نخست صعود کرد.
تیم پریسا همچون دوره قبل نایب قهرمانی جام رمضان را کسب کرد. تیم تلنت نیز به عنوان سومی این رقابتها دست یافت.
سالن صیاد شیرازی از هفتم فروردینماه سال جاری، به مدت ۲٠ روز میزبان حدود ۵۰۰ ورزشکار در مسابقات والیبال بانوان شهر بود و در پایان یک ماراتن جذاب تکلیف قهرمانان این دوره مشخص شد.