پنجشنبه بیست و هفتم دی ماه
نگاه کارشناس

راهکارهای مقابله با هندبال کشورهای عربی

هفته بیست و دوم و پایانی سی و ششمین دوره لیگ برتر هندبال مردان باشگاه‌های کشور گرامیداشت «شهدای خدمت» با برگزاری ۵ دیدار به پایان رسید که طی آن در مهمترین دیدار در نصف جهان، گیتی پسند توانست علاوه بر تحمیل نخستین شکست فصل به صنعت مس کرمان، جایگاه سومی فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از آن خود کند

.تیم مس کرمان که از دو – سه هفته پیش قهرمانی زودهنگام خود را مسجل کرده بود با مربیگری سید مهدی موسوی و داشتن بازیکنانی چون مجتبی حیدرپور افشین صادقی و علی رحیمی به عنوان نماینده هندبال ایران در جام باشگاههای اسیا شرکت خواهد کرد مسابقاتی که کشور قطر میزبانی انرا بر عهده دارد.گیتی پسند ۳۰ – صنعت مس کرمان ۲۹

پیکان سبزوار ۲۴ – فولاد سپاهان ۲۷

پلیمر خلیج‌فارس خرم‌آباد ۳۷ – نفت و گاز گچساران ۳۱

آلومینیوم اراک ۲۹ – سپاهان نوین ۳۰

پرواز هوانیروز اصفهان ۳۱ – نیروی زمینی شهید شاملی کازرون ۳

با این نتایج صنعت مس کرمان ۴۲ امتیازی ماند و نخستین شکست فصل خود را ثبت کرد، نیروی زمینی شهید شاملی کازرون با ۳۷ امتیاز نایب قهرمان شده و گیتی پسند با ۳۵ امتیاز روی سکوی سوم قرار گرفت.

فولاد سپاهان اصفهان با ۳۴ امتیاز از رسیدن به جایگاه سوم بازماند، زغال سنگ طبس با ۲۶، پلیمر خلیج‌فارس خرم‌آباد با ۲۵، نفت و گاز گچساران با ۲۳، پیکان خراسان با ۱۶، سپاهان نوین با ۱۴ و آلومینیوم اراک با ۱۰ امتیاز در رده‌های چهارم تا دهم قرار گرفتند.

در انتهای جدول رده‌بندی نیز پرواز هوانیروز با ۸ و فرازبام خائیز دهدشت با ۷ امتیاز به لیگ دسته یک هندبال سقوط کردند.

لازم به ذکر است تمام بازی‌های هفته پایانی لیگ برتر هندبال که به نام «شهدای خدمت» نامگذاری شده بود، با یک دقیقه سکوت آغاز شد.

مهدی بیجاری کاپیتان سابق تیم ملی هندبال که در الاهلی قطر بازی می کند در ارزیابی لیگ برتر سال جاری به البرزورزشی گفت:به دلیل اسیب دیدگی مینیسک زانو در تهران بسر می برم تا از طریق فیزیوتراپی به درمان بپردازم ولی از انجاکه لیگ کشورمان را تعقیب می کنم اعتقاد دارم هندبال ایران به دلیل عملکرد سنتی مربیان و معلومات محدودی که دارند نمی تواند در سطح باشگاههای قاره حرف محکمی برای گفتن داشته باشد در همین کشور قطر 10 باشگاه لیگ برتری از مربیان سطح بالای صربستانی مصری تونسی و ...بازیکنانی که تجربیات بین المللی زیاد دارند الگویی برای هندبال بحرین و عربستان شدند بنابراین ما برای اینکه بتوانیم از سطح تیمهای عربی بگذریم نیازمند تجدید نظر در طراحی تمرینات اجرای تکنیک ها و تاکتیک ها و به خصوص سیستم بدنسازی باید از مربیان طراز اول و بازیکنان خوب خارجی بهره بگیریم وقتی نتیجه بگیریم اسپانسرها هم جذب هندبال خواهند شد.

سرگروه سابق تیم ملی همچنین به تشکیل کلاس های مربیگری و اعزام مربیان ایرانی به دوره های مدرن بین المللی اشاره کرد و انرا از الزامات پیشرفت هندبال ایران می داند.

گزارش:ج-دوستدار