اظهارات خوان گاریدو بعد از پیروزی مقابل گلگهر پر از کنایه بود.
سرمربی اسپانیایی تیم پرسپولیس در نشست خبری بعد از بازی تیمش با گلگهر به تمجید از دستیار خود ژاویر اولیوا پرداخت و او را یک آنالیزور خیلی خوب خوانده و مدعی شد این مربی به بهترین شکل گلگهر را آنالیز کرده و دلیل بردشان هم همین مسئله بود.
برای اولینبار بود که گاریدو از این دستیار خود تعریف میکرد و شاید دلیلش هم این بود که خواست به مسئولان باشگاهش بفهماند که مشکل تیمش نبود خانبان نیست!
او در چند روز اخیر فشارهای زیادی را از بیرون و درون باشگاهش برای یکسری تغییرات در تفکرات تحمل کرده بود و بهنوعی نیز مقابل آنها مقاومت کرد. مهمترین این فشارها مربوط به جدایی مهرداد خانبان از کادرفنی سرخپوشان بود.
مسئولان باشگاه پرسپولیس در جلسات اخیرشان با گاریدو بارها از وی خواسته بودند خانبان را به کادرش برگرداند و این خواسته بعد از عدم نتیجهگیری پرسپولیس در بازی با استقلالخوزستان و الغرافه به اوج خود رسید. جالب اینکه گاریدو حتی پذیرفت آنالیزور دیگری به کادرش اضافه شود اما خانبان برنگردد. مسئلهای که اصلاً به مذاق مسئولان باشگاه پرسپولیس خوش نیامد.
گزارش: نیلوفر مژدهی