فدراسیون نه توان تهیه دستگاه های VAR بیشتری را دارد و نه از پس هزینههای جابهجایی دستگاهها برمیآید.
فدراسیون بعد از اینکه در وارد کردن دستگاههای چینی به مشکل خورد مجبور شد بازیهای لیگ را با سه دستگاه VAR که از شرکت ای وی اس خریداری کرده بود، برگزار کند. ضمن اینکه فدراسیون برای خرید دستگاه دیگری از این شرکت هم از نظر مالی دچار مشکل شده و هم اینکه شرکت اشارهشده دیگر حاضر نیست با دور زدن تحریمها دستگاهی را به ایران بفرستد.
از این رو فدراسیون تیمهای پرطرفدار لیگ را در اولویت استفاده از کمکداور ویدئویی قرار داد. جالب اینکه در بین تیمهای پرطرفدار تیم تراکتور تنها باشگاهی است که از همان ابتدای لیگ تمایل چندانی برای استفاده از تجهیزات ویدئویی در بازیهای خانگیاش از خود نشان نداده است.
بازیهای این فصل سرخابیها به جز یکی دو مسابقه که دستگاهها مشکل داشت با کمکداور ویدئویی برگزار شده است. مشکل اصلی این است که فدراسیون برای جابهجایی دستگاه ویدئویی برای هر مسابقه بالغ به 200 میلیون تومان هزینه میکند که شامل کرایه حمل، هزینه کارگر، دستمزد مهندسان و.... میشود. از این رو مهدی تاج و مشاورانش به این نتیجه رسیدند که برای برگزاری هر مسابقهای با کمکداور ویدئویی در ادامه مسابقات لیگ و جام حذفی شرایط جدیدی را در نظر بگیرند.
گزارش: نیلوفر مژدهی