هفت هزارمیلیاردتومان آورده مولدسازی برای ورزش خراسان
تاج فیروزمدیرکل ورزش وجوان خراسان رضوی درنشست خبری با اصحاب رسانه درمشهد با بیان این مطلب افزود: درباره مولدسازی مجموعه ورزشی مهران تا یکی دوماه دیگرکار را آغازخواهیم کرد و۲۵۰ میلیارد تومان زمین این مجموعه ارزش گذاری شده و به زودی اتفاقات خوبی دراین مجموعه نیز خواهد افتاد.
تاج فیروزدرادامه گفت: برنامه ریزی برای ساخت سالن ورزشی فاخر و مدرن درمرکزشهرمشهد باظرفیت۱۷۰۰نفری سالن مهران انجام شده است و تا ۲ماه آینده عملیات اجرایی آغازخواهد شد.
وی می افزاید: جذب ۴۰۰میلیارد اعتباربرای پروژه های ناتمام های ورزشی انجام شده و بخشی ازآن درپروژه وسالن ۷۰۰۰نفری شهید رئیسی درمجموعه ثامن هزینه شده است.
وی درخاتمه راجع به مشکلات تیم لیگ برتری سپهر صدرا پرداخت وگفت: مشکل تیم سپهرصدرا درون تیمی و خانوادگی است اما ظرف دو هفته آینده به بحث و نحوه مدیریتی آن ورود خواهیم کرد.
گزارش: محمد مهدی زاده