بارسلونا بار دیگر تاکید کرد پاری سن ژرمن برای جانشینی امباپه به لمینه یامال پیشنهاد داده است. یکی از مشاوران بارسلونا فاش کرد که تیم پاریسی برای ستاره جوانش پیشنهاد داده است. تیم پاریسی این خبر را تکذیب کرد.
به گزارش پایگاه خبری البرز ورزشی: Marca از فوتبال اروپا فاش کرد که پنجره نقل و انتقالات تابستان گذشته شاهد تلاش پی اس جی برای جذب لمینه یامال، ستاره جوان بارسلونا در ازای 264 میلیون دلار بود تا راهی برای پر کردن شکاف باقی مانده از جدایی کیلیان امباپه از رئال مادرید باشد.
در نهایت، همه اینها یک تلاش بود، زیرا بارسلونا تمام اعتقاد خود را به لمینه دارد و این پایان کار بود. به عنوان یک حکایت، رئیس باشگاه، خوان لاپورتا، به سادگی به برخی پیشنهادات اشاره کرد که در نهایت رد شد.
ماسیپ در مصاحبه ای با چندین رسانه اسپانیایی توضیح داد: مدیرعامل قبلاً گفته بود که پیشنهادی 250 میلیونی (یورو) دارد که آن را رد کرد و هرگز به آن توجه نکرد.
وی افزود: وقتی پول دارید و می توانید آن را بپردازید، می توانید آرزوی خرید همه چیز را داشته باشید. در حال حاضر او (لامینه یامال) تعیین کننده ترین فوتبالیست است. صحبت از یک پسر 17 ساله به عنوان بهترین در جهان فکر می کنم برای او خوب نیست.
او همچنین به تکامل چهره جوان در باشگاه بلوگرانا اذعان کرد: این متفاوت است. کاری که لمینه انجام می دهد چیزی است که شما در مسی می بینید، چیزی متفاوت از دیگران. آنچه وینیسیوس می تواند انجام دهد، امباپه می تواند انجام دهد با آن سرعت، با آن کیفیت، اما آیا او می تواند بهترین در جهان باشد. بهتر است که آرامش داشته باشید. در نهایت او گفت که ورود او به بارسا مانند یک قرعه کشی بود.