ملیپوش فوتبال ساحلی ایران تاکید کرد: با برگزاری این دو اردو به سطح آمادگی قبل از کرونا برگشتیم.
ملیپوش فوتبال ساحلی ایران تاکید کرد: با برگزاری این دو اردو به سطح آمادگی قبل از کرونا برگشتیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی البرزورزشی، محمدعلی مختاری در ابتدا گفت: دومين اردویی است كه در یکماه اخیر پشت سرمیگذاریم. شرايط تيم روز به روز درحال بهتر شدن است و بيشتر روی انجام كارهای بدنی متمرکز هستیم.
وی ادامه داد: حدود ۱۰ماه است كه از تیم ملی به دلیل شیوع كرونا دور بودیم و اميدوارم هرچه زودتر به شرايط عادی زندگی برگردیم.
آقای گل سابق آسیا افزود: شرایط کمی پیچیده شده است و برگزاری مسابقات در هالهای از ابهام قرار دارد، اما امیدواریم مسابقات برگزار شود.
مختاری درباره شرایط خود گفت: به هرحال شرايط سخت بود. پیگیری تمرين در منزل و حفظ آمادگی با محدودیتهایی مواجه است، اما خوشبختانه با برگزاری این دو اردو شرايطم خيلی بهتر شده است و اين پیشرفت بدنی را مديون دکتر نوشادی مربی بدنساز تیم هستم كه واقعا در كارش فوقالعاده است و انگيزه زیادی برای جنگيدن به بازیکنان منتقل میکند.
وی در پایان گفت: امیدواریم هرچه زودتر تکلیف برگزاری مسابقات مشخص شود تا آمادهسازی صد درصدی و خوبی داشته باشيم.